Οι υπηρεσίες μας

Η καλύτερη εξυπηρέτηση, η συνέπεια, η εμπειρία και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες,
είναι η εγγύησή μας, προς εσάς.

 

Καλέστε τώρα: 2313 046712 | 6949 47 80 82

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης

‘Eμπειρο συνεργείο αναλαμβάνει τον καθαρισμό των φρεατίων με υδροβολη καθως και των μεταξύ τους σωληνώσεων. απομάκρυνση χαρτιών μωρομαντηλων και οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση εκεί αφήνοντας ένα πλήρως λειτουργικό αποχετευτικό σύστημα χωρίς προβλήματα και δυσάρεστες εκπλήξεις. προγράμματα καθαρισμού με συνδρομή

Προνοήστε και κερδίστε χρήματα και ηρεμία.

Άντληση υδάτων

 • Έσπασε κάποιος σωλήνας αποχέτευσης;
 • Έσπασε αγωγός ύδρευσης;
 • Βούλωσε η αποχέτευση;

Αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων για κτίρια όπως πολυκατοικίες, μεζονέτες, μονοκατοικίες, εξοχικά σπίτια καθώς και χώρους εργασίας, όπως εργοστάσια, καταστήματα, βιοτεχνίες, πάρκινγκ, που έχουν πλυμμηρισει από φυσικά αιτία αλλά και από κάποια βλάβη στην αποχέτευση ή στην υδροδότηση ή ακόμη και από βροχή.
Εμείς διαθέτουμε τον εξοπλισμό να αντλήσουμε τα νερά αλλά και να εντοπίσουμε από που προήλθαν. 

Ειδικές αντλίες με ρεύμα αλλά και συστήματα αναρρόφησης με υποπίεση ή μηχανικό τρόπο (σε περίπτωση που δεν υπάρχει ρεύμα), είναι έτοιμα σας εξυπηρετήσουν το ταχύτερο δυνατό 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες την ημέρα

Η λύση είναι εδώ.

  Βούλωσε ο νιπτήρας της κουζίνας;

  Έμπειρο και καθαρό προσωπικό θα έρθει στο σπίτι σας και με την μικρότερη δυνατή αναστάτωση του προσωπικού σας χώρου, θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας .

  Μηχανήματα ηλεκτρικά βαρέως τύπου, αντλίες πίεσης νερού και η πολυετής εμπειρία στο χώρο, μας δίνουν την σιγουριά επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματός σας.

   Καλέστε

   ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   ΒΛΑΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

   2313 046712 | 6949 47 80 82

   Αποφράξεις ΒΛΑΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
   χωνόμαστε παντού